Participa

Si voleu participar amb una sopa, només cal que ens feu arribar la vostra recepta indicant:
-el nom de la sopa, la procedència, els ingredients, la forma de preparació i algun comentari final (alguna curiositat, anècdota, etc.)
-el nom de la/les persona/es que faran la sopa i el nom de l’entitat o col·lectiu a la que representen, amb les dades de contacte (telèfon, correu electrònic)
-la quantitat aproximada de litres que fareu
-si necessiteu algun estri de cuina per fer-la (olles, cullerots, batedora etc.)
Recordeu que:
-podeu portar la sopa que vulgueu, de la mida que vulgueu
-la podeu portar feta de casa
-o si preferiu, podeu fer-la el mateix dia, al matí. Cada any s’habilita un espai amb fogons que està obert a partir de les 8 h. del matí. Si preferiu aquesta opció, ens ho heu de comunicar alhora que ens envieu la recepta per tal de preveure el nombre de fogons necessaris, i també si necessiteu estris de cuina (olles, collerons, etc.)


- si necessiteu ajuda econòmica per comprar els ingredients us heu de posar en contacte amb nosaltres amb antelació.
-no està permès portar cap tipus de propaganda (política, corporativa...) ni banderes

I el dia del Festival:
- A partir de les 8h. estarà muntat l’espai de cuina pels que feu la sopa a la Via Júlia, o pels que la vulgueu escalfar abans de servir.
- Els que la porteu feta de casa heu d’arribar abans de les 12h.
- Els participants han de passar pel Punt d’Informació per confirmar la seva inscripció i recollir el “kit” (2 davantals, 2 gorros, 1 carpeta de receptes, 1 bol i el cartell de la sopa). Una persona us acompanyarà a la vostra taula.
- Després de passar pel Punt d’Informació, els participants poden anar al Fotomatón a fer-se una foto de record, que podran passar a buscar a partir de les 14.15h. pel Punt d’Informació.
- A les 12.45h es procedirà al sorteig dels premis (el vostre número serà el del cartell de la sopa que heu fet).
- A partir de les 13h es poden començar a servir les sopes; ho comunicarà l’speaker pels altaveus. És molt important que ningú comenci abans d’hora!!!
- Finalment arriba l‘hora de recollir-ho tot: els que pugueu, doneu un cop de mà abans de marxar, i així acabarem abans! Sobretot,  les persones que heu fet servir les cuines i els utensilis si us plau torneu-los tots nets.

1 comentari: