L'exposició


Festival de Sopes del Món: 10 anys d’història

Si des de temps immemorials totes les cultures han aprofitat el moment de seure al voltant d’una olla fumejant com un espai per conèixer-se i compartir, ¿per què no podrien les sopes convertir-se en un símbol d’aquest esperit de trobada i d’intercanvi relacionat amb la gastronomia? Aquest és el repte que es proposa des d’ara fa deu anys el Festival de Sopes del Món Mundial organitzat per la Xarxa d’Intercanvi de Coneixements i la Xarxa 9 Barris Acull al districte de Nou Barris.

Sopes d’arreu del món, receptes tradicionals o innovadores, sopes exòtiques o de temporada, sopes curatives, sopes reivindicatives… Més de 600 receptes s’han pogut tastar al llarg de tots aquests anys, totes especials, totes igual d’importants; 400 cuiners i cuineres -artistes de la sopa- i més de 200 entitats i col·lectius han participat en les diferents edicions.

L’exposició ‘Festival de Sopes del Món: 10 anys d’Històra’ és un homenatge a aquesta rica experiència de convivència, i molt especialment a totes aquelles persones –veïns i veïnes, col·lectius i entitats- que l’han fet possible.

Us proposem un recorregut a través de quaranta imatges emblemàtiques, captades per les càmeres del Joan, el Manel i el Pedro. Un viatge per les entranyes d’aquesta màgica festa.
Què vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada