Participa

La Xarxa d’Intercanvi de Coneixements i la Xarxa 9 Barris Acull, us convidem a participar en aquesta gran festa per la convivència que tindrà lloc diumenge 23 d'octubre a la Marquesina de la Via Júlia. Hi haurà circ amb “El senyor de les baldufes” de la cia. Penélope y Aquiles, blues, productes ecològics i de proximitat amb l'Economat de Roquetes i moltes sopes!!!

Si voleu participar amb una sopa, només ens heu d’enviar la vostra recepta abans del 9 d'octubre indicant:

- el nom de la sopa, la procedència, els ingredients, la forma de preparació i algun comentari final (alguna curiositat, anècdota, etc.);
- el nom de la/les persona/es que faran la sopa i el nom de l’entitat o col·lectiu a la que representen, amb les dades de contacte (telèfon, correu electrònic);
- la quantitat aproximada de litres que fareu;

Recordeu que:

- podeu portar la sopa que vulgueu, de la mida que vulgueu;
- la podeu portar feta de casa;
- o si preferiu, podeu fer-la el mateix dia, al matí. Cada any s’habilita un espai amb fogons al carrer. Si preferiu aquesta opció, ens ho heu de comunicar quan ens envieu la recepta per tal de preveure el nombre de fogons necessaris, i també si necessiteu estris de cuina (olles, collerons, etc.);
- Si voleu ens podeu demanar les verdures que necessiteu per fer la seva sopa. Ens les servirà l'Economat de Roquetes, es podran recollir divendres i dissabte a l'economat o diumenge a la parada que posaran a la via Júlia. Els seus productes són de temporada i proximitat o sigui que és possible que hi hagi coses que no les puguin servir, en aquest cas les haurà de portar la persona que faci la sopa.
- no està permès portar cap mena de propaganda (política, corporativa...) ni banderes;

I el dia del Festival:

- A partir de les 9 h estarà muntat l’espai de cuina pels que feu la sopa al carrer, o pels que la vulgueu escalfar abans de servir.
- Els que la porteu feta de casa heu d’arribar abans de les 12 h.
- Tots/es els/les participants han de passar pel ‘Punt d’Informació’ per confirmar la seva inscripció i recollir el “kit” (2 davantals, 2 gorres, 1 carpeta de receptes, 1 bol i el cartell de la sopa). Una persona us acompanyarà a la vostra taula. Us demanem que respecteu la taula assignada.
- Després de passar pel Punt d’Informació, podeu anar al ‘Fotomaton’ per fer-vos una foto de record, que us enviarem posteriorment per correu electrònic.
- A les 12.45 h es procedirà al sorteig dels premis (el vostre número serà el del cartell de la sopa que heu fet).
- A partir de les 13 h es poden començar a servir les sopes; ho comunicarà l’speaker pels altaveus. És molt important que ningú comenci abans d’hora!!!
- Finalment arriba l'hora de recollir-ho tot: els que pugueu, doneu un cop de mà abans de marxar, i així acabarem abans! Sobretot, les persones que heu fet servir les cuines i els utensilis si us plau torneu-los tots nets.

1 comentari: