Participa


La Xarxa d’Intercanvi de Coneixements i la Xarxa 9 Barris Acull, us convidem a participar en aquesta gran festa per la convivència que tindrà lloc a la marquesina de la Via Júlia. Hi haurà circ, blues i moltes sopes!!!
Si voleu participar amb una sopa només ens heu d’enviar la vostra recepta indicant:
-el nom de la sopa, la procedència, els ingredients, la forma de preparació i algun comentari final (alguna curiositat, anècdota, etc.);
-el nom de la/les persona/es que faran la sopa i el nom de l’entitat o col·lectiu a la que representen, amb les dades de contacte (telèfon, correu electrònic);
-la quantitat aproximada de litres que fareu;
-si necessiteu algun estri de cuina per fer-la (olles, cullerots, batedora etc.).
Recordeu que:
-podeu portar la sopa que vulgueu, de la mida que vulgueu;
-la podeu portar feta de casa;
-o si preferiu, podeu fer-la el mateix dia, al matí. Cada any s’habilita un espai amb fogons a la Via Júlia. Si preferiu aquesta opció, ens ho heu de comunicar quan ens envieu la recepta per tal de preveure el nombre de fogons necessaris, i també si necessiteu estris de cuina (olles, collerons, etc.);
-no està permès portar cap tipus de propaganda (política, corporativa...) ni banderes;

- si necessiteu ajuda econòmica per comprar els ingredients us heu de posar en contacte amb nosaltres amb antelació.
I el dia del Festival:
- A partir de les 9h estarà muntat l’espai de cuina pels que feu la sopa a la Via Júlia, o pels que la vulgueu escalfar abans de servir.
- Els que la porteu feta de casa heu d’arribar abans de les 12h.
- Tots/es els/les participants han de passar pel ‘Punt d’Informació’ per confirmar la seva inscripció i recollir el “kit” (2 davantals, 2 gorros, 1 carpeta de receptes, 1 bol i el cartell de la sopa). Una persona us acompanyarà a la vostra taula. Us demanem que respecteu la taula assignada.
- Després de passar pel Punt d’Informació, podeu anar al ‘Fotomatón’ per fer-vos una foto de record, que podreu passar a buscar a partir de les 14.15h. pel Punt d’Informació.
- A les 12.45h es procedirà al sorteig dels premis (el vostre número serà el del cartell de la sopa que heu fet).
- A partir de les 13h es poden començar a servir les sopes; ho comunicarà l’speaker pels altaveus. És molt important que ningú comenci abans d’hora!!!
- Finalment arriba l‘hora de recollir-ho tot: els que pugueu, doneu un cop de mà abans de marxar, i així acabarem abans! Sobretot,  les persones que heu fet servir les cuines i els utensilis si us plau torneu-los tots nets.

1 comentari: